newborn melkbad baby fotografie foto's fotograaf

Workshop Milkbath Photography

Theorie & Fotoshoot

199,00

Wissen

Workshop Milkbath Photography:

Prachtige melkbad foto’s, met babies of met zwangere vrouwen, zo ontzettend mooi! 
Leer tijdens de workshop Milkbath Photography hoe je zelf deze foto’s veilig kunt maken, de beste belichting en ook hoe je het mooiste melkbad foto’s kunt bewerken in Photoshop.
Breid je portfolio uit met prachtige foto’s, dit onderdeel mag zeker niet missen indien je je specialiseert in zwangerschap-, newborn- en babyfotografie,

Wij gebruiken tijdens de workshop Milkbath Photography babies als modelletjes, maar natuurlijk gelden dezelfde settings, belichting en edit voor zwangerschaps melkbad foto’s.
Wij zorgen voor mooie bloemen in het badje, daarnaast je kunt creatief alle kanten op met bv fruit, speeltjes, bellenblaas en nog veel meer,
De kleinste babies kunnen liggend in een badje en zodra babies goed kunnen zitten kan je prachtige sitter-foto’s maken in b.v. een melkbad schaal. 
Er zullen 3 babies aanwezig zijn en maximaal 4 fotografen tegelijk (tijdelijk werken we maar met 2 fotografen tegelijk zolang er nog overheidsmaatregelen zijn).
Zo is er voldoende rust en aandacht tijdens de workshop voor jou als fotograaf, maar ook voor de babies.
Je zelf gemaakte foto’s mag je natuurlijk voor je portfolio gebruiken.

Inhoud:

1 uur Theorie
2 uur Shoot met 3 babies
2 uur Edit in Photoshop

Kosten:

€199,- (incl 21% btw, koffie, thee, fris, hapjes)

Plaats:
PIXEL Creative Studio
Heuvel 62
Kalmthout, België

Geschikt voor beginnende, hobby- en professionele fotografen.
Indien je meer persoonlijke aandacht wenst of een speciaal idee wilt uitwerken, dan is een privé workshop ideaal. In overleg in te plannen. Kosten: €349,- voor 6 uur.

Deze workshop wordt in het engels gegeven.

0