studio fotoshoot foto's fotograaf

Masterclass Wedding Photography

Theorie & Fotoshoot

349,00

Wissen

Masterclass Wedding Photography:
DE Masterclass in Wedding Photography!!
Wil je graag een stap vooruit zetten in bruidsfotografie? Je portfolio opbouwen, workflow optimaliseren, hoge kwaliteit afleveren en meer creativiteit in je foto’s krijgen?
Dan is deze Masterclass Wedding Photography ideaal voor jou!
Je gaat je kennis uitbreiden, zodat je efficiënter kan gaan werken en met meer zelfvertrouwen je trouwreportages kunt gaan doen.
Vanaf de voorbereidingen van een trouwreportage t/m het afleveren van de foto’s wordt behandeld tijdens deze 8 uur durende masterclass.
Als ook een beter gebruik van poses, belichting en compositie van je foto’s.

De dag begint met 2 uur theorie en lunch en je kunt tussendoor vragen stellen.
Je gaat in de studio detailfoto’s maken van trouwringen en ’s middags ga je met 1 of 2 bruidsparen een trouwshoot doen, je mag je zelf gemaakte foto’s voor je portfolio gebruiken.
Tijdens de 4 uur durende shoot krijgt iedereen ruim de gelegenheid om foto’s te maken. Je resultaten worden steeds gecontroleerd, zodat je gegarandeerd met haarscherpe, mooi belichte foto’s naar huis gaat. We gebruiken tijdens de shoot onze belichting en triggers voor het gemak, je hoeft deze dus niet zelf mee te nemen.
Aan het einde van de dag volgt een bespreking van de belangrijkste edit in Photoshop voor trouwfotografie en kun je nog vragen stellen.
Je krijgt per achteraf nog beknopte info per mail/messenger over de behandelde onderwerpen en we zijn altijd aanspreekbaar voor evt vragen.

Inhoud van de dag 10:00-18:00 :
10:00-11:30 Theorie 
11:30-12:30 Studio Fotoshoot met trouwringen (lunch tussen 12:00 en 13:00)
13:00-17:00 Outdoor shoot met 1 of 2 bruidsparen op de Kalmthoutse Heide (of station van Antwerpen bij slecht weer)
17:00-18:00 Edit in Photoshop

Kosten:
€349,- (incl 21% btw, lunch, fruit, hapjes en drankjes, tijdens de edit nog een warme snack)
Ongeveer een week voor de masterclass zal je keuze voor de lunch gevraagd worden, er kan rekening gehouden worden met allergieën of dieet.

Plaats:
PIXEL Creative Studio 
Heuvel 62 Kalmthout
België

(in Jan, Feb, Mrt, Nov en Dec zal de shoot indoor op het Station van Antwerpen plaatsvinden. Op de andere datums zullen de shoots outdoor gedaan worden op de Kalmthoutse Heide.)

Deze masterclass wordt in het Engels gegeven.
Er zijn maximaal 4 deelnemers per masterclass, dus veel persoonlijke aandacht en voldoende tijd voor iedereen om veel foto’s te maken.  
ZOLANG ER NOG BEPERKENDE OVERHEIDSMAATREGELEN ZIJN, ZAL DEZE MASTERCLASS MET MAXIMAAL 2 FOTOGRAFEN TEGELIJK WORDEN GEGEVEN.
Je eigen foto’s mag je online plaatsen en voor je portfolio gebruiken.

Deze Masterclass is geschikt voor fotografen die niet meer op de automatische stand werken.
Indien je nog moeite hebt met de basis instellingen, dan is een privé workshop met 1 bruidspaar een fijne vervanging.
Meer persoonlijke begeleiding en meer gericht op jouw wensen.

De prive workshop is ook zeer geschikt voor professionele fotografen die zich echt op een bepaald punt willen specialiseren.
Een privé workshop duurt 6 uur en kost €349,-
Deze wordt normaal gesproken alleen doordeweeks ma-do ingepland, last minute kan dit wel in het weekend indien beschikbaar.
Incl shoot en gebruik van onze apparatuur.

0